We zijn begonnen!

De audities zijn voorbij, de eerste repetitie-zaterdagen zijn geweest: We zijn op stoom! Zangers en zangeressen, van sopraan tot bas, zijn elke derde zaterdag van de maand druk aan het oefenen in het Hendrik Pierson College. Solo’s, duetten, ensemble, koor; iedereen is hard bezig zijn of haar partij in te studeren en er samen een mooi geheel van te maken. Ondertussen wordt er achter de schermen ook al hard gewerkt aan het rond krijgen van de financiën, de enscenering, de PR en het totaalplaatje.

Zoek in berichten

Populaire berichten

  • We zijn begonnen!

    De audities zijn voorbij, de eerste repetitie-zaterdagen zijn geweest: We zijn op stoom! Zangers en zangeressen, van sopraan tot bas, zijn elke derde zaterdag van de maand druk aan het oefenen in het Hendrik Pierson College. Solo’s, duetten, ensemble, koor; iedereen is hard bezig zijn of haar partij in te studeren en er samen een…

Berichten archief