vrijkaarten bij Jumbo voor Dorpsopera ‘Het Spoor’

Gratis kaarten voor Dorpsopera ‘Het Spoor’:  Jumbo Van Blijderveen Zetten

De Dorpsopera ‘komt goed op stoom’ Drie volle zaterdagen is er al gewerkt aan alle melodieën die ingeoefend moeten worden, maar ook aan de presentatie. Het moet niet alleen goed klinken het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Daarvoor staan José Brands en Nelleke Koetsier garant. Terwijl Marianne Veens alles in het werk stelt om de productie soepel te laten verlopen.

Naast de sponsors en subsidieverstrekkers is ook Jumbo Teun van Blijderveen in Zetten enthousiast ingesprongen op het project “Dorpsopera”

Al vaker is gebleken dat de Jumbo graag lokale initiatieven ondersteunt die voor verbinding zorgen binnen de samenleving. Naast een financiële bijdrage, koopt  deze supermarkt ook een aantal plaatskaarten en organiseert daarmee een soort verloting, die plaats zal vinden vanaf dinsdag 2 januari tot zaterdag 10 februari.

Iedereen kan zijn kassabon van minimaal €20 voorzien van naam, telefoonnummer en mailadres. Die bon deponeer je in de ton, die daarvoor heel duidelijk voor in de winkel staat. Iedere week worden er drie bonnen uit getrokken. Je krijgt daarna telefonisch bericht dat je de prijs, een plaatskaart voor de dorpsopera, gewonnen hebt en wanneer je hem kunt ophalen.

De gewone kaartverkoop gaat van start op 1 februari. Vanaf die datum kun je digitaal kaarten à €15 kopen via onze site, dorpsopera.nl

Zoek in berichten

Populaire berichten

  • De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om rechthebbenden te benaderen. Indien een persoon of bedrijf echter kan aantonen dat toestemming vereist was, verzoeken wij deze om binnen twee maanden contact met op te nemen.

  • sponsors

    De Dorpsopera zou niet mogelijk zijn geweest als subsidiegevers en sponsors niet zo ruimhartig gegeven zouden hebben of ons in natura ondersteund hebben. Sponsoren van  Dorpsopera ‘Het Spoor’  In natura: Hendrik Pierson college Toneelgroep Hemmen Jumbo Teun van Blijderveld, Zetten Marja Habers ATV Safety MJTV Creative Producties Modevakschool en Atelier “Ria” Financieel Gemeente Overbetuwe VSB-fonds…

  • vrijkaarten bij Jumbo voor Dorpsopera ‘Het Spoor’

    Gratis kaarten voor Dorpsopera ‘Het Spoor’:  Jumbo Van Blijderveen Zetten De Dorpsopera ‘komt goed op stoom’ Drie volle zaterdagen is er al gewerkt aan alle melodieën die ingeoefend moeten worden, maar ook aan de presentatie. Het moet niet alleen goed klinken het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Daarvoor staan José Brands en Nelleke Koetsier garant.…