Dorpsopera Het Spoor

De Dorpsopera kwam goed op stoom. Drie volle zaterdagen is er al gewerkt aan alle melodieën die ingeoefend moeten worden, maar ook aan de presentatie. Het moet niet alleen goed klinken, het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Daarvoor staan José Brands en Nelleke Koetsier garant. Terwijl Marianne Veens alles in het werk stelt om de productie soepel te laten verlopen.

Naast de sponsors en subsidieverstrekkers is ook Jumbo Teun van Blijderveen in Zetten enthousiast ingesprongen op het project “Dorpsopera”

Al vaker is gebleken dat de Jumbo graag lokale initiatieven ondersteunt die voor verbinding zorgen binnen de samenleving. Naast een financiële bijdrage heeft deze supermarkt ook een aantal plaatskaarten gekocht en een soort verloting georganiseerd; deze heeft plaatsgevonden van dinsdag 2 januari tot zaterdag 10 februari.

Zoek in berichten

Populaire berichten

  • verantwoording

    De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om rechthebbenden te benaderen. Indien een persoon of bedrijf echter kan aantonen dat toestemming vereist was, verzoeken wij deze om binnen twee maanden na 13 april 2024 contact met ons op te nemen.

  • sponsors

    De Dorpsopera zou niet mogelijk zijn geweest als subsidiegevers en sponsors niet zo ruimhartig gegeven zouden hebben of ons in natura ondersteund hebben. Sponsoren van  Dorpsopera ‘Het Spoor’  In natura: Hendrik Pierson college Toneelgroep Hemmen Jumbo Teun van Blijderveld, Zetten Marja Habers ATV Safety MJTV Creative Producties Modevakschool en Atelier “Ria” Financieel Gemeente Overbetuwe VSB-fonds…

  • Dorpsopera Het Spoor

    De Dorpsopera kwam goed op stoom. Drie volle zaterdagen is er al gewerkt aan alle melodieën die ingeoefend moeten worden, maar ook aan de presentatie. Het moet niet alleen goed klinken, het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Daarvoor staan José Brands en Nelleke Koetsier garant. Terwijl Marianne Veens alles in het werk stelt om de…