sponsors

De Dorpsopera zou niet mogelijk zijn geweest als subsidiegevers en sponsors niet zo ruimhartig gegeven zouden hebben of ons in natura ondersteund hebben.

Sponsoren van  Dorpsopera ‘Het Spoor’

 In natura:

Hendrik Pierson college

Toneelgroep Hemmen

Jumbo Teun van Blijderveld, Zetten

Marja Habers

ATV Safety

MJTV Creative Producties

Modevakschool en Atelier “Ria”

Financieel

Gemeente Overbetuwe

VSB-fonds

Het Cultuurfonds

Stichting Kunst en Cultuur Zetten

Lionsclub Midden Betuwe

Rotaryclub Midden Betuwe

Rabobank

Jumbo Teun van Blijderveld, Zetten

Regiobank

Overbetuwe Doet

Zoek in berichten

Populaire berichten

  • verantwoording

    De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om rechthebbenden te benaderen. Indien een persoon of bedrijf echter kan aantonen dat toestemming vereist was, verzoeken wij deze om binnen twee maanden na 13 april 2024 contact met ons op te nemen.

  • sponsors

    De Dorpsopera zou niet mogelijk zijn geweest als subsidiegevers en sponsors niet zo ruimhartig gegeven zouden hebben of ons in natura ondersteund hebben. Sponsoren van  Dorpsopera ‘Het Spoor’  In natura: Hendrik Pierson college Toneelgroep Hemmen Jumbo Teun van Blijderveld, Zetten Marja Habers ATV Safety MJTV Creative Producties Modevakschool en Atelier “Ria” Financieel Gemeente Overbetuwe VSB-fonds…

  • Dorpsopera Het Spoor

    De Dorpsopera kwam goed op stoom. Drie volle zaterdagen is er al gewerkt aan alle melodieën die ingeoefend moeten worden, maar ook aan de presentatie. Het moet niet alleen goed klinken, het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Daarvoor staan José Brands en Nelleke Koetsier garant. Terwijl Marianne Veens alles in het werk stelt om de…