Dorpsopera "Vrouwen van Zetten"

Sponsors

Logo overbetuwe
Logo VSB
Logo Rotory Internationaal
Logo Lions Club
Logo Prins Benhard Fonds
Logo Rabobank
Stichting Kunst en Cultuur, Zetten
Voorheen Stichting Heuvelconcert, Zetten

Welkom bij Dorpsopera "Vrouwen van Zetten"

 Logo Dorpsopera

De optredens vinden plaats op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2016 om 8 uur en zondag 25 september 2016 om 3 uur in het Hendrik Pierson College in Zetten.

U bent drie kwartier voor tijd welkom om uw kaartjes te betalen en op te halen, een kwartier voor tijd gaat de zaal open. U kunt de hoofdingang gebruiken, daar wordt u opgevangen en doorverwezen. Het adres van het Hendrik Pierson College is Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten.

De "Vrouwen van Zetten" is een unieke productie vol zang en toneel. De opera volgt de levens van vier vrouwen uit de dorpen. De plaatselijke geschiedenis, historische gebeurtenissen en voor iedereen herkenbare plekken als het kasteel van Hemmen, het washuisje aan de Linge, de Vluchtheuvelkerk komen allemaal in het verhaal voor. De muziek waarop speciaal voor deze gelegenheid teksten zijn geschreven, komt van diverse componisten: onder meer Mozart, Bizet, Gershwin en Scott Joplin.

Klik op onderstaande foto om een artikel over de dorpsopera, dat stond in de Betuwe-editie van de Gelderlander van vrijdag 18 maart, te lezen:

foto washuisje en producent

U kunt reguliere updates vinden op onze Facebook pagina.

© Dorpsopera "Vrouwen van Zetten"
Check HTML Check CSS